Foreo Luna PLAY Review

04:03


Uvek sam ludela za tim minijaturnim stvarima koje mogu da stanu u svaku torbu, svaki neseser i da su svuda sa mnom. Za Foreo znam vec neko vreme, ali nisam imala priliku da probam njihove proizvode dok me nisu kontaktirali sa stranice http://hilife.rs/ , odakle i dolazi Luna PLAY.


Bilo je to pre par nedelja, ali nisam odmah htela pisati o ovom slatkom, malom cudu sve dok nisam stekla prave utiske. Znate... posle trudnoce, moje lice se znatno promenilo. Sta je razlog tome, hormoni koji pokusavaju da nadju balans, pretpostavljam.


Ja sam jedna od onih osoba koje za nocnu negu lica koriste milion preparata, tako ide moja rutina dok lice nije u potpunosti cisto i hidrirano, inace nema spavanja. Zato sam bila jako uzbudjena kada sam prvi put probala Luna PLAY jer mi je bas nesto takvo nedostajalo da upotpuni tu rutinu.

Postoji Foreo Luna, Luna Mini i Luna PLAY - koja je najmanja verzija (travel-size).
Prvo sto sam osetila koristeci Luna PLAY po prvi put bilo je to da deluje nezno i umirujuce. Razlog tome su 8000 T-Sonic™ (transdermal sonic) pulsacije koje su apslutno otkrice u nezi koze. Glava cetke na uredjaju sastoji se od zaobljnih silikonskih tacaka koje klize niz lice, a zbog neporoznog silikona, bakterije se ne mogu taloziti. Luna PLAY je 35 puta vise higijenski od klasicne cetke za ciscenje lica.

Luna PLAY koristim svako vece, a nekad i ujutru. Koristim ga uz gel za pranje lica, u ovom slucaju to je FOREO gel koji sam dobila uz Luna PLAY jer sam htela i njega da isprobam (mada inace koristim La Roche Posay). Koristi se tako sto kruznim pokretima prelazite preko lica u delovima, obrazi, celo, brada. Vrlo je jednostavno, a veoma prija.

Sto se tice odrzavanja, i to je jednostavno. Zbog svog vodootpornog dizajna, cisti se lako i brzo, a jos brze se osusi. Baterija obecava negde oko 100 koriscenja, sto je sasvim u redu za ovako minijaturan proizvod.

Nikada do sada nisam probala nista slicno i ne krijem odusevljenje! Ovo apsolutno jeste moj omiljeni proizvod (beauty gadget) kada je u pitanju nega lica. Cena je pristupacna, lako se koristi, a rezultati govore sami za sebe. Svakako moja preporuka!
Ja jedva cekam da probam i ove u vecim verzijama i razlicitim bojama :)









You Might Also Like

0 comments

Subscribe